OUIBUS: Brugge-Rijsel | Brussel-Rijsel | Brussel-Parijs

OUIBUS voert lange afstandslijndiensten uit tussen meer dan 200 steden in Europa. Keolis verzorgt vanuit Brussel een deel van de lijnen naar Rijsel en Parijs. Ook de lijn Oostende-Brugge-Rijsel wordt door Keolis uitgebaat. Met gratis wifi, verstelbare zetels, airconditioning en stopcontacten op elke rij reist u Europa rond in alle comfort!

Boek hier uw ticket. 

 

Comfortabele zetels
Onze OUIBUS-autocars zijn werkelijk voorzien van alle comfort. Het comfort van de reizigers is voor ons heel belangrijk. De autocars zijn dan ook voorzien van comfortabele verstelbare zetels met voldoende beenruimte. De zetels zijn bovendien naar het midden verstelbaar.

 

Werken aan boord van de bus
Er zijn heel wat voordelen van reizen met OUIBUS. Er is gratis wifi waardoor u gewoon kan werken aan boord. Filmpje kijken op uw iPad of muziek luisteren op uw smartphone, het kan allemaal dankzij de stopcontacten op elke rij.

 

Steden

In Rijsel stapt u af aan het station Lille Europe, waar u eenvoudig kunt overstappen op een OUIBUS naar Londen, Brussel of Amsterdam. Doordat u aan de ingang van het station afgezet wordt, kunt u ook snel overstappen op de TGV of de trein.

 

Het traject Rijsel-Brugge legt u met OUIBUS af in 1.15 uur. Ook in Brugge stapt u af aan het station. Een pendeldienst vanaf het Zand brengt u gratis naar het stadscentrum.

 

In Oostende is de OUIBUS-halte voor het Kursaal. Daardoor bent u meteen in het centrum van Oostende!

 

Een weekend uitwaaien aan zee na die lange werkweek, een strandwandeling of op restaurant op de dijk, een concert meepikken in het Kursaal, met OUIBUS is het allemaal mogelijk. Vanuit Lille sta je op minder dan twee uur op het strand van Oostende.

Copyright © 2019 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision