vipvoertuig-vipbus-vipvervoer

VIP-voertuigen

More ways, more life, more style

Onze VIP-medewerkers bij Keolis stellen met plezier een compleet uitgewerkt VIP-programma op maat voor, inclusief vergaderplaatsen, restaurant, hotel, bezoeken, hostessen … Contacteer hen hier.

 

Heeft je bedrijf een bedrijfspresentatie of klantenseminarie op verplaatsing? Je organiseert een meeting en je klanten moeten aan de luchthaven opgepikt worden? Natuurlijk wil je meteen een goede indruk nalaten. Dan ben je bij Keolis aan het juiste adres. Ook voor een huwelijks- of personeelsfeest is de VIP-autocar een origineel vervoersmiddel waarmee je je gasten of werknemers zal imponeren.

Keolis beschikt over VIP-voertuigen met verschillende capaciteit:

 

Voor kleine groepen (tot 16 personen) is er de Mercedes Sprinter. Deze luxueuze minibus is uitgerust met lederen zetels, geblindeerde ramen, tafels, usb-aansluiting en een sky-roof. Bovendien is er wifi aanwezig. Ideaal wanneer je wil vergaderen en geen tijd wil verliezen tijdens het reizen.

 

Met de VIP minibus reis je in alle rust en comfort naar je gewenste bestemming. Vraag gerust naar de extra mogelijkheden.

 

Grotere groepen tot 48 personen kunnen dan weer gebruik maken van de MAN Lions Coach. Naast de lederen zetels en geblindeerde ramen zijn in deze autocar twee tafels met stopcontacten voorzien, is er wifi, usb-aansluiting en satelliet-tv.

 

De VIP Business Class Coach beschikt over 48 zetels met een lichtgrijs lederen interieur. De vipbus is zwart beschilderd aan de buitenkant met subtiele belettering. 

 

Office on Wheels 

Bovendien beschikt Keolis over een echte Office on Wheels. Deze touringcar is letterlijk een kantoor op wielen. De Office On Wheels biedt de luxe van een kantoor, met stabiele wifi, veel persoonlijke ruimte, een ruim tafelblad, stopcontacten en een USB-poort en dranken aan boord (op aanvraag).

 

Spelerbus

Enkele voetbalclubs uit de nationale hoogste klasse rijden met een Keolis-VIP-bus. Ook deze touringcars kunnen gehuurd worden. Altijd al eens willen weten hoe een voetballer zich voelt op weg naar een match? Vier spelersbussen van voetbalploegen uit de Jupiler Pro League (eerste klasse A) zijn te huren voor je trip, afhankelijk van beschikbaarheid. Landskampioen Club Brugge legde de weg naar zijn laatste titels af met onze luxueuze VIP-autocar, maar ook KV Oostende, KAA Gent en Royal Club Sporting Charleroi rijden allemaal rond in een VIP-bus in de eigen clubkleuren.
Basketfans kunnen in de zetels van hun helden reizen. Met de spelersbus van landskampioen BC Oostende maak je zeker en vast indruk!

 

Verras je klanten of je medewerkers met deze uitzonderlijke voertuigen. Met de grote luxe, de uitgebreide uitrusting en het gebruiksgemak aan boord zullen je gasten deze reis niet snel vergeten. 

 

Contacteer ons voor een VIP-voorstel via VIP@keolis.be.

Copyright © 2020 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision