tranfer-shuttle-pendelbus-bedrijfsshuttle

Bedrijven en organisaties

Transfer of dagelijkse shuttle

Een eenmalige transfer voor uw personeel of een dagelijkse pendeldienst voor uw werknemers? We bieden steeds de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf.

Klik hier voor een offerte

Evenementen
U heeft binnenkort een groot evenement waar u een grote groep mensen naartoe wil brengen? Uw genodigden komen aan met het vliegtuig? Breng hen dan veilig en in stijl van de luchthaven naar het hotel of congres. Laat ons het vervoer regelen voor uw professionele bijeenkomsten. Gaande van een minibus tot een VIP-autocar, binnen onze vloot vinden we zeker het vervoer dat het beste past bij uw wensen.  

Luchthaventransfer
We bieden ook luchthaventransfers voor elke groep van elke grootte. Vertrek of aankomst op Brussels Airport, de luchthaven van Charleroi of de luchthaven van Oostende? Bij elke Belgische luchthaven is een Keolis-filiaal dichtbij. Laat ons weten wanneer uw vlucht aankomt en onze chauffeur staat met zijn bus voor u klaar. Zo kan u nog even nagenieten van uw reis.

U vliegt vanaf een internationale luchthaven zoals die van Schiphol of de luchthaven van Düsseldorf en ziet er tegenop om met de trein te gaan of zelf met de auto te rijden? Reserveer dan een luchthaventransfer voor uw groep en uw reis begint in alle comfort.  

Pendelbus voor bedrijven
Streven naar duurzame mobiliteit betekent steevast het gebruik van de personenwagen verminderen en overschakelen naar gedeeld transport. Een gebrek aan openbaar vervoer in de stadsrand of voor verplaatsingen tussen verschillende vestigingen binnen eenzelfde bedrijf blijkt echter steeds meer een feit.

In die optiek kan een bedrijfspendeldienst zeker doeltreffend zijn: ze kan werknemers van en naar het werk brengen of pendels organiseren tussen de verschillende afdelingen. Komen veel werknemers met de trein naar het werk, dan is het een goed idee om een bedrijfsshuttle in te leggen van het station naar de werkplek. Dit komt het imago alsook de aantrekkelijkheid van het bedrijf zeker ten goede en dit tegen een zeer competitieve prijs.

Heeft het idee voor een pendeldienst uw interesse opgewekt, neem dan zeker contact op met het dichtsbijzijnde filiaal.
Klik hier voor het dichtsbijzijnde filiaal.

Ervaren in het leveren van uitstekende shuttlediensten
Enkele voorbeelden van shuttlebussen die steden of bedrijven met onze busjes inleggen:
- 'Shoppingbus' in het centrum van Brugge
- Shuttles van P+R Weba Decathlon naar Gent Centrum
- 'Chuttle' tussen parking en het ziekenhuis C.H.U in Luik
- Elektrische shuttle 'Wandelbus' in het centrum van Gent

Copyright © 2019 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision