tranfer-shuttle-pendelbus-bedrijfsshuttle

Bedrijven en organisaties

Transfer of dagelijkse shuttle

Een eenmalige transfer voor uw personeel of een dagelijkse pendeldienst voor uw werknemers? We bieden steeds de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf.

Klik hier voor een offerte

Evenementen
U heeft binnenkort een groot evenement waar u een grote groep mensen naartoe wil brengen? Uw genodigden komen aan met het vliegtuig? Breng hen dan veilig en in stijl van de luchthaven naar het hotel of congres. Laat ons het vervoer regelen voor uw professionele bijeenkomsten. Gaande van een minibus tot een VIP-autocar, binnen onze vloot vinden we zeker het vervoer dat het beste past bij uw wensen.  

 

Online boekingsplatform neemt uw zorgen weg

Wist u trouwens dat u gebruik kan maken van ons online boekingssysteem voor uw event? Zo hoeft u zich niet langer bezig te houden met de inschrijvingen. Wij regelen alles. Voor een voorsmaakje kan u terecht op www.event-shuttle.be.

 

Enkele referenties: 

- Shuttle naar het Rammstein-concert voor 3500 personen

- Shuttle naar de finale van de Croky Cup voor 650 personen

 

Luchthaventransfer
We bieden ook luchthaventransfers voor elke groep van elke grootte. Vertrek of aankomst op Brussels Airport, de luchthaven van Charleroi of de luchthaven van Oostende? Bij elke Belgische luchthaven is een Keolis-filiaal dichtbij. Laat ons weten wanneer uw vlucht aankomt en onze chauffeur staat met zijn bus voor u klaar. Zo kan u nog even nagenieten van uw reis.

U vliegt vanaf een internationale luchthaven zoals die van Schiphol of de luchthaven van Düsseldorf en ziet er tegenop om met de trein te gaan of zelf met de auto te rijden? Reserveer dan een luchthaventransfer voor uw groep en uw reis begint in alle comfort.  

 

Pendelbus voor bedrijven
Streven naar duurzame mobiliteit betekent steevast het gebruik van de personenwagen verminderen en overschakelen naar gedeeld transport. Een gebrek aan openbaar vervoer in de stadsrand of voor verplaatsingen tussen verschillende vestigingen binnen eenzelfde bedrijf blijkt echter steeds meer een feit.

In die optiek kan een bedrijfspendeldienst zeker doeltreffend zijn: ze kan werknemers van en naar het werk brengen of pendels organiseren tussen de verschillende afdelingen. Komen veel werknemers met de trein naar het werk, dan is het een goed idee om een bedrijfsshuttle in te leggen van het station naar de werkplek. Dit komt het imago alsook de aantrekkelijkheid van het bedrijf zeker ten goede en dit tegen een zeer competitieve prijs.

Heeft het idee voor een pendeldienst uw interesse opgewekt, neem dan zeker contact op met het dichtsbijzijnde filiaal.

 

Klik hier voor het dichtsbijzijnde filiaal.

Ervaren in het leveren van uitstekende shuttlediensten
Enkele voorbeelden van shuttlediensten die we voor steden of bedrijven inleggen:
- 'Shoppingbus' in het centrum van Brugge

Het stadsbestuur van Brugge besliste om een ‘centrumshuttle’ in de stad in te leggen. Deze dienst wordt al sinds de start uitgevoerd door Keolis. Deze bus rijdt van 7 tot 19 uur als gratis shuttle door het centrum met een vast traject tussen de randparking Lodewijk Coiseaukaai en het Station (Kiss & Ride). Elke 20 minuten passeert er een minibus van Keolis op het traject.

Deze bus is ideaal voor bezoekers die aankomen in het station of pendelaars die een trein moeten halen. Voor mensen die een dagje willen shoppen in Brugge zijn de haltes Katelijne, Hof van Watervliet (Oude Burg) en de Markt interessant.

Meer info: https://www.brugge.be/shuttlebus

 

- Shuttles van P+R Weba Decathlon en P+R Watersportbaan naar Gent Centrum

In Gent verbinden twee shuttles de P+R Weba/Decathlon en P+R Watersportbaan met het stadscentrum. Zo wil de stad bezoekers stimuleren om aan de rand van de stad te parkeren. Dankzij de shuttle sta je in korte tijd in het centrum en is parking vinden niet langer een bron van stress. 

Meer info: https://stad.gent/nl/


- 'Chuttle' tussen parking en het ziekenhuis C.H.U in Luik

Deze shuttle vierde onlangs zijn tiende verjaardag. De gratis pendelbus verbindt een parking met het universitair ziekenhuis CHU van Luik. Ziekenhuisbezoekers krijgen zo een alternatief voor het parkeer- en fileprobleem. In zes minuten legt de shuttle het traject tussen parking en ziekenhuis af. 

Meer info: https://www.chuliege.be/


- Elektrische shuttle 'Wandelbus' in het centrum van Gent

 Wie in Gent passeerde, heeft ze al zien rijden. De kleine groenblauwe busjes voor 8 personen. Deze 100 % elektrische shuttlebusjes leggen een vast traject af in het autovrije centrum van de stad. In eerste instantie zijn de busjes voor minder mobiele mensen, maar steek gerust je hand op als je ze ziet passeren, er zijn namelijk geen haltes. De busjes werken volgens het hop-on-hop-off-principe.

Meer info: https://visit.gent.be/nl/goed-om-weten/

Copyright © 2020 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision