tranfer-shuttle-pendelbus-bedrijfsshuttle

Bedrijven en organisaties

Transfer of dagelijkse shuttle

Een eenmalige transfer voor uw personeel of een dagelijkse pendeldienst voor uw werknemers? We bieden steeds de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf.

Klik hier voor een offerte

 

Evenementen
Je hebt binnenkort een groot evenement waar je een grote groep mensen naartoe wil brengen? Je genodigden komen aan met het vliegtuig? Breng hen dan veilig en in stijl van de luchthaven naar het hotel of congres. Gaande van een minibus tot een VIP-autocar, binnen onze vloot vinden we zeker het vervoer dat het beste past bij jouw wensen.  

Online boekingsplatform neemt al je zorgen weg

Wist je trouwens dat je gebruik kan maken van ons online boekingssysteem voor je event? Zo hoef je je niet langer bezig te houden met de inschrijvingen. Wij regelen alles. Meer info vind je hier.

Luchthaventransfer
We bieden ook luchthaventransfers voor elke groep van elke grootte. Vertrek of aankomst op Brussels Airport, de luchthaven van Charleroi of de luchthaven van Oostende? Bij elke Belgische luchthaven is een Keolis-filiaal dichtbij. Laat ons weten wanneer je vlucht aankomt en onze chauffeur staat met zijn bus voor je klaar. Zo kan je nog even nagenieten van uw reis.

Je vliegt vanaf een internationale luchthaven zoals die van Schiphol of de luchthaven van Düsseldorf en ziet er tegenop om met de trein te gaan of zelf met de auto te rijden? Reserveer dan een luchthaventransfer voor je groep en je reis begint in alle comfort.

Pendelbus voor bedrijven 

Streven naar duurzame mobiliteit betekent steevast het gebruik van de personenwagen verminderen en overschakelen naar gedeeld transport. Een gebrek aan openbaar vervoer in de stadsrand of voor verplaatsingen tussen verschillende vestigingen binnen eenzelfde bedrijf blijkt echter steeds meer een feit.

In die optiek kan een bedrijfspendeldienst zeker doeltreffend zijn: ze kan werknemers van en naar het werk brengen of pendels organiseren tussen de verschillende afdelingen. Komen veel werknemers met de trein naar het werk, dan is het een goed idee om een bedrijfsshuttle in te leggen van het station naar de werkplek. Dit komt het imago alsook de aantrekkelijkheid van het bedrijf zeker ten goede en dit tegen een zeer competitieve prijs.

Heeft het idee voor een pendeldienst je interesse opgewekt, neem dan zeker contact op met het dichtstbijzijnde filiaal.

Klik hier voor het dichtstbijzijnde filiaal.

 

Copyright © 2020 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision