bus-uitstap-België-buitenland

Verenigingen en groepen

Met de bus op groepsuitstap

Je gaat met je vereniging op reis, maar wil de reis comfortabel maken. Kies dan voor de bus! Waar kan je een bus huren? Bij Keolis uiteraard! Met onze moderne touringcars maak je elke binnen- of buitenlandse reis in alle rust en comfort. Op de bus geniet je van de leuke gesprekken met vrienden, leg je een kaartje met je buur en als het wat langer duurt kan je zelfs even slapen in de luxueuze zetel. Zoek je dus vervoer voor je vereniging of club, dan ben je bij Keolis aan het juiste adres. Wij bieden je vervoer op maat aan.

Wat kost een bus huren? Klik hier voor meer info

Vervoer voor je gasten
Je plant een reisje met de hele familie naar het zuiden van Frankrijk of een citytrip naar Brussel, Antwerpen of de Ardennen? Dan neem je toch de bus? Je stapt binnenkort in het huwelijksbootje en zoekt nog een originele manier om je gasten in vervoering te brengen? Dan huur je toch een bus met chauffeur! Of je organiseert gewoon een leuke uitstap in het binnenland of naar het buitenland? Dan kies je toch voor de bus!

Wanneer je je laat vervoeren, zal je veel meer plezier beleven aan jouw reis. Vaak is het huren van een bus ook goedkoper dan te reizen met verschillende auto’s of de trein. Wij helpen je graag om je reis te plannen.

Jeugdbewegingen
Chiro, KSA, VKSJ, Scouts ... Elk jaar opnieuw trekken heel wat jeugdbewegingen op kamp in België of naar het buitenland. De verplaatsing ernaartoe is vaak de grootste kostenpost. Een bus of touringcar bij Keolis huren kan de oplossing zijn. Onze ervaren planners die in onderling overleg de meest optimale reisweg en timing vastleggen, stellen een aantrekkelijke prijs voor. Als je op zoek bent naar de meest voordelige tarieven, contacteer ons dan gerust.

Sportclubs
Met je voetbalploeg naar de uitwedstrijd, met je basketteam op teambuilding of met je hockeyclub naar een internationaal tornooi? Kies dan voor de eenvoudigste manier van reizen: de bus. Ook voor de verplaatsing van supporters, journalisten of genodigden kunnen wij instaan. Kies de beste buspartner voor alle verplaatsingen van je sportclub. We bieden een gepersonaliseerde service voor je team. Misschien kan je de verplaatsing zelfs maken in de spelersbus van jouw favoriete voetbalploeg (AA Gent, Club Brugge of KV Oostende, niet FC De Kampioenen).

Verenigingen
Heel wat verenigingen rekenen al op ons voor hun kampen of uitstappen. Wij brengen je naar om het even welke bestemming. Een extra aanhangwagen voor fietsen of een skibak achterop de bus behoren eveneens tot de mogelijkheden. Zo kan alle bagage veilig en zonder problemen mee.

Je muziekvereniging gaat naar een concert, dan moet je ook alle instrumenten kunnen vervoeren. Keolis kan dit vereenvoudigen. Alle instrumenten en bagage kunnen gemakkelijk mee dankzij een skibak of extra aanhangwagen. Je zoekt een bus om met je vereniging in België of naar het buitenland te reizen? Laat het ons weten, wij stellen je het beste aanbod voor.

Een eenmalige transfer voor je personeel of een dagelijkse pendeldienst voor je werknemers? We bieden steeds de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf.

Klik hier voor een offerte

Copyright © 2021 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision