bus-uitstap-België-buitenland

Particulieren en groepen

Voor al uw binnen- en buitenlandse reizen, zowel met familie en vrienden als met uw vereniging of club, bent u bij Keolis aan het juiste adres. Wij bieden u vervoer op maat aan.

Klik hier voor een offerte

Particulieren
U plant een reisje met de hele familie naar het zuiden van Frankrijk of een city trip naar Brussel, Antwerpen of de Ardennen? Maar u heeft nog vervoer nodig? U stapt binnenkort in het huwelijksbootje en zoekt nog een originele bus om uw gasten in vervoering te brengen? Of u organiseert gewoon een leuke uitstapje in het binnenland of naar het buitenland?

Wanneer u zich laat vervoeren, zal u veel meer plezier beleven aan uw reis. Vanaf een bepaald aantal deelnemers zal het huren van een bus ook goedkoper uitvallen. Wij helpen u graag om uw reis te plannen.

Jeugdbewegingen
Elk jaar opnieuw trekken heel wat jeugdbewegingen op kamp in België of naar het buitenland. De verplaatsing ernaartoe is vaak de grootste kostenpost. Een bus of autocar bij Keolis huren kan de oplossing zijn. Dankzij onze ervaren planners die in onderling overleg de meest optimale reisweg en timing vastleggen, kan de prijs aantrekkelijk zijn. Als u op zoek bent naar de meest voordelige tarieven, dan moet u ons zeker contacteren

Sportclubs
Uw voetbalploeg moet vaak een verre verplaatsing maken, uw basketteam wil een eenmalige verplaatsing maken als teambuilding of uw hockeyclub gaat naar een internationaal tornooi? Ook voor de verplaatsing van supporters, journalisten of genodigden kunnen wij instaan. Kies de beste buspartner voor alle verplaatsingen van uw sportclub. We bieden een gepersonaliseerde service voor uw team. Misschien kan u de verplaatsing zelfs maken in de spelersbus van uw favoriete ploeg.

Verenigingen
Chiro, KSA, VKSJ, Scouts ... Heel wat jeugdverenigingen rekenen op ons voor hun kampen of uitstapjes. Voor al uw uitstappen naar om het even welke bestemming kunnen wij uw vervoer organiseren. Een extra aanhangwagen voor uw fietsen of een skibak achterop de bus behoren eveneens tot de mogelijkheden. 

Uw muziekvereniging gaat naar een concert, dan moet u ook alle instrumenten kunnen vervoeren. Keolis kan dit voor u vereenvoudigen. Alle instrumenten en bagage kunnen gemakkelijk mee dankzij een skibak of extra aanhangwagen. U zoekt een bus om met uw vereniging in België of naar het buitenland te reizen? Laat het ons weten, wij stellen u het beste aanbod voor.

Copyright © 2020 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision