minibus-busje-verhuur

Minibus

Reis in groep, reis in comfort

Minibus met chauffeur huren

Of je nu een concertbezoek plant met je vrienden, of een uitstap organiseert met familie of collega’s, met onze minibus tot 18 plaatsen hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer. Onze chauffeur pikt je op waar je wil, je reist in alle comfort en onze chauffeur zet jou en je groep veilig af op de bestemming. 

Klik hier voor een offerte

Ontdek ook onze elektrische minibusjes voor je evenement op www.keolis.be/blog/e-shuttle

Vervoer voor kleine groep

Je zoekt busvervoer voor een kleine groep? Onze minibus met chauffeur is voorzien van alle comfort en heeft een capaciteit tot 18 zitplaatsen. De minibus is uitgerust met:
·         Stereo-installatie met cd-speler
·         Airconditioning
·         Verstelbare rugleuning
·         Leeslampjes


Reizen in groep

Reizen in groep is altijd leuker dan alleen. Laat de wagen thuis en maak gebruik van een minibus met chauffeur. Zo kom je niet alleen allemaal tegelijk aan, maar mis je ook niets van de sfeer aan boord! De minibus is ideaal voor jou en je vrienden of familie als vervoer naar een feestje of een vrijgezellenfeest of als vervoer naar een festival. Ook voor een meeting met collega’s kan je dit busje inzetten.

Zelfs voor een teambuilding met de sportclub of de jeugdbeweging is dit het ideale vervoersmiddel. Hoe geraak je op de luchthaven met je groep? Met ons luchthavenvervoer hoef je je geen zorgen te maken over parking of parkeerkosten. Voor al je verplaatsingen met kleine groepen tot 18 personen is de minibus ideaal.


Pendeldienst

Ook als shuttle voor je bedrijfsevent is een minibus met chauffeur een uitstekende oplossing. Zo kan je je genodigden vanop een afgelegen parking met een shuttledienst naar het event brengen wanneer er in de buurt onvoldoende parkeerplaatsen zijn. Met een pendeldienst maakt je je event nóg aantrekkelijker.

Waar kan je een grotere bus huren? Bekijk onze budget- of luxe-autocars.

Ben je op zoek naar elektrisch vervoer? Bekijk dan onze New mobility oplossingen.

Copyright © 2020 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision