minibus-busje-verhuur

Minibus

Reis in groep, reis in comfort

Minibus met chauffeur huren

Of u nu een concertbezoek plant met uw vrienden, of een uitstap organiseert met uw familie of collega’s, met onze minibus tot 18 plaatsen hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer. Onze chauffeur pikt u op waar u wil, u reist in alle comfort en onze chauffeur zet u en uw groep veilig af op uw bestemming. 

Klik hier voor een offerte

Vervoer voor kleine groep

U zoekt vervoer voor een kleine groep? Onze minibus met chauffeur is voorzien van alle comfort en heeft een capaciteit tot 18 zitplaatsen. De minibus is uitgerust met:
·         Stereo-installatie met cd-speler
·         Airconditioning
·         Verstelbare rugleuning
·         Leeslampjes


Reizen in groep

Reizen in groep is altijd leuker dan alleen. Laat uw wagen thuis en maak gebruik van een minibus met chauffeur. Zo komt u niet alleen allemaal tegelijk aan, maar mist u ook niets van de sfeer aan boord! De minibus is ideaal voor u en uw vrienden of familie als vervoer naar een feestje of een vrijgezellenfeest of als vervoer naar een festival. Ook voor een meeting met uw collega’s kan u dit busje inzetten.

Zelfs voor een teambuilding met de sportclub of de jeugdbeweging is dit het ideale vervoersmiddel. U moet naar de luchthaven, maar weet niet hoe er te geraken? Vraag een luchthaventransfer voor uzelf of uw bezoekers. Met ons luchthavenvervoer hoeft u zich geen zorgen te maken over parking of parkeerkosten. Voor al uw verplaatsingen met kleine groepen tot 18 personen is de minibus ideaal.


Pendeldienst

Ook als shuttle voor uw bedrijfsevent is een minibus met chauffeur een uitstekende oplossing. Zo kan u uw genodigden vanop een verder gelegen parking met een shuttledienst naar het event brengen wanneer er in de buurt onvoldoende parkeerplaatsen zijn. Met een pendeldienst maakt u uw event nóg aantrekkelijker.

U heeft nood aan een grotere bus? Bekijk dan onze budget- of luxe-autocars.

Copyright © 2020 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision