autocar-luxe-reizen

Luxe-autocar

Lange afstanden in luxe

Reis met de bus

U gaat op reis en zoekt kwalitatief vervoer, dan is de luxe-autocar zeker een meerwaarde. De luxe-autocar is zowel geschikt voor uw lange-afstandsreizen als voor uw evenementen. Onze moderne touringcars hebben een capaciteit van 30 tot 56 plaatsen.

Klik hier voor een offerte

Busverhuur voor elke bestemming

De luxe aan boord van onze touringcars is op veel punten te vergelijken met en misschien wel beter dan die op commerciële vliegtuigen. Er is veel beenruimte en elke zetel is uitgerust met een verstelbare voetsteun. De rugleuning van de zetels is verstelbaar en de zetels kunnen zelfs naar de middengang toe geschoven worden. Zo heeft elke passagier zeker voldoende plaats en geniet u comfortabel van de rit.
 
Verder is de autocar voorzien van klaptafeltjes, airconditioning en persoonlijke leeslampjes voor elke passagier. Er is een toilet aanwezig, twee tv-schermen waarop dvd’s kunnen afgespeeld worden en een stereo-installatie met cd-speler en/of iPod-aansluiting. U kan ook gekoelde dranken verkrijgen want er is een koelkast aanwezig. In sommige voertuigen is ook een koffiemachine aanwezig. Vraag dit na bij de offerte-aanvraag.
 
Frankrijk, Spanje, Nederland en zelfs verder! Geen enkele bestemming is te ver voor ons. Of uw reis nu één dag of een volledige maand duurt,  onze autocar is perfect voor uw groep! Onze professionele chauffeurs maken uw trip compleet. In de luxe-autocar van Keolis reist u in alle comfort en geniet u al van bij het opstappen op de bus. Zo komt u ontspannen en uitgerust aan op uw bestemming.

 

Overal in België een bus 

Keolis is met 43 filialen aanwezig in heel België, waardoor we u overal het beste vervoer kunnen aanbieden. Enkele filialen van Keolis aan Vlaamse kant zijn onder andere Gino Tours, Eltebe, Reizen Joye, Heyerick en Bus4You. In Wallonië zijn er met Cars Gembloutois, Autocars Doppagne, Le Cinacien, Sadar, Satracom, Transports Penning ook verschillende opties om aan uw wensen te voldoen. In Brussel heeft Keolis een filiaal met Eurobussing Brussels. Alle filialen kunt u hier vinden. 

Copyright © 2020 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision