kerstshopping-keolis

Onze excursies

Kerstshopping

Kerstmis, volgens sommigen de mooiste tijd van het jaar. Voor anderen de meest hectische periode tijdens de jacht op cadeautjes. Maak er dit jaar echt de mooiste tijd van het jaar van door één (of meerdere) kerstmarkten te bezoeken. Kom de gezellige sfeer van Kerstmis opsnuiven op de kerstmarkten en combineer het meteen met een bezoek aan de pittoreske binnenstad die baadt in het kerstlicht. Kerstmis zal nog nooit zo mooi geweest zijn.

Voor cadeautjes voor je geliefde of een geschenk voor jezelf, kerstversiering of winterse lekkernijen kan je zeker terecht op één van onderstaande gezellige markten. Je vertrekt 's morgens en komt 's avonds terug thuis. Tijdens de heenreis wordt gestopt voor een vrijblijvend ontbijt. De terugreis wordt rechtstreeks uitgevoerd. Ontdek ons aanbod hieronder

 

Schrijf je hier in!

Keulen: woensdag 12 december
30€ per persoon - Vertrek aan de Melinda in Oostende om 5u15, vertrek aan Magdalenaparking in Brugge om 5u30

Op de kerstmarkt in Keulen zou je dagenlang kunnen rondlopen zonder je ook maar een moment te vervelen. Op zes pleinen vind je overal kraampjes terug met geschenkjes, versieringen, eten en drinken en andere kerstitems. 

Trier: zaterdag 15 december
€ 34 per persoon - Vertrek aan de Melinda in Oostende om 6u30, vertrek aan Magdalenaparking in Brugge om 6u45

Mensen die van een authentieke sfeer houden moeten naar Trier. Tijdens de kerstperiode zorgen de Romaanse gebouwen voor een bijzonder aangename kerstsfeer. Maak een wandeling op de gezellige kerstmarkt in het centrum en bezoek tegelijk de historische stad.

Oberhausen: zaterdag 15 december
€ 30 per persoon - Vertrek aan de Melinda in Oostende om 5u15, vertrek aan Magdalenaparking in Brugge om 5u30

Liever naar Oberhausen? Ook daar valt niets tegen in te brengen. Op de kerstmarkt van Oberhausen vind je alles wat je zoekt! Kerstcadeautjes, lekkernijen, versieringen ... Je komt niet met lege handen terug!

Copyright © 2018 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision