keolis-schooluitstap-autocar

Schoolvervoer

Uitstap, excursie of leerlingenvervoer

Wilt u een schooluitstap naar een pretpark organiseren of heeft u nood aan vervoer naar het zwembad? U zoekt een grote autocar of een kleine bus om met uw klas op excursie te gaan? Met de verschillende types bussen binnen ons wagenpark bieden we u steeds het vervoer dat het beste aansluit bij uw wensen en voorkeuren. 

Al meer dan vierhonderd scholen maken gebruik van onze diensten voor hun verplaatsingen. We kunnen dus al heel wat ervaring en goede referenties op ons palmares schrijven.

Wenst u meer informatie voor uw uitstap of verplaatsing, neem vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor een offerte

Een uitstapje naar Plopsaland of Walibi of een excursie naar de Zoo van Antwerpen of Pairi Daiza gepland, maar nog vervoer nodig? Onze autocars zijn het ideale transport voor uw school. Ook voor korte ritten, bijvoorbeeld naar het plaatselijke zwembad of de bibliotheek, is Keolis een aantrekkelijke partner om u met uw klas te verplaatsen. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. We gaan samen op zoek naar de meest geschikte oplossing voor u.

Bovendien verzorgt Keolis voor heel wat scholen het leerlingenvervoer van en naar school waarbij de kinderen veilig worden opgehaald bij hen thuis door onze ervaren schoolbuschauffeurs.

Copyright © 2020 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision