keolis-schooluitstap

Schoolvervoer

Uitstap, excursie of leerlingenvervoer

Ben je op zoek naar een bus voor een schooluitstap? Wil je met je klas een daguitstap naar een pretpark organiseren of heb je nood aan eenmalig of wekelijks vervoer naar het zwembad? Je zoekt een grote touringcar om op bosklassen of zeeklassen te gaan of een kleine bus om met de klas op excursie naar het park te gaan? Met de verschillende types bussen binnen ons wagenpark geven we je steeds een voorstel op maat voor het vervoer dat het beste aansluit bij je wensen en voorkeuren. 

Wens je meer informatie voor busvervoer voor een uitstap of verplaatsing, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor een offerte

Een uitstapje naar Plopsaland of Walibi of een excursie naar de Zoo van Antwerpen of Pairi Daiza gepland, maar heb je nog vervoer nodig? Vraag dan zeker een offerte bij Keolis. Onze touringcars zijn het ideale transport voor je school. Ook voor korte ritten, bijvoorbeeld naar het plaatselijke zwembad, de bibliotheek of een sportdag, is Keolis een interessante partner om je met jouw klas te verplaatsen. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. We gaan samen met jou op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Meer dan 400 scholen maken gebruik van onze diensten voor hun verplaatsingen. We kunnen dus rekenen op heel wat ervaring en goede referenties van onze trouwe klanten. Maar onze ervaring reikt verder dan dat. Keolis verzorgt voor heel wat scholen namelijk het leerlingenvervoer van en naar school waarbij de kinderen veilig worden opgehaald bij hen thuis door onze ervaren schoolbuschauffeurs.

Copyright © 2021 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision