budget-autocar-uitstapje-verplaatsing

Budget autocar

Voor een korte excursie aan scherpe prijs

Goedkoop busvervoer

Als u met uw klas, uw vereniging of uw bedrijf een korte verplaatsing moet maken en rekening wil houden met een beperkt budget, dan is de budget autocar het meest geschikte vervoer. Er is geen WC, airco of grote bagageruimte aanwezig, maar voor een verplaatsing in de buurt is deze autocar het meest passende vervoersmiddel. En met wat geluk reist u met één van onze twintig Kuifje-bussen.

 

Klik hier voor een offerte

Bus voor schooluitstap of vereniging

U wil met de klas naar het theater, of naar een toneelvoorstelling, u gaat zwemmen met de jeugdbeweging of u heeft een verplaatsing met de sportclub. U organiseert met uw bedrijf een uitstap in de buurt. Geen beter vervoer om al deze uitstappen te doen dan de budget autocar. Deze bus huurt u goedkoop en is het beste alternatief voor kwalitatief vervoer.

Ook voor een uitstap naar de zee of bosklassen kan u een beroep doen op een budget autocar voor degelijk vervoer aan een scherpe prijs. Wekelijks naar het zwembad of een eenmalige sportactiviteit, een feest in de buurt of een bedrijfsuitstap, voor alle korte verplaatsingen en vervoer in de buurt is de budget autocar zeker aan te raden.

Bent u op zoek naar een iets luxueuzere vorm van reizen? Neem dan zeker een kijkje bij onze luxe-autocars.
Liever een kleiner busje? Dan stellen wij de minibus voor.

Copyright © 2019 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision