autocar-luxe-reizen

Luxe-autocar

Lange afstanden in luxe

Reis met de bus

Ben jij ook een busfan? Ben je al een fervent busreiziger of heb je de voordelen van busreizen nog niet ontdekt? Als busfan weet je dat reizen per bus goed is voor het milieu en dat deze gedeelde vervoersvorm een betaalbaar alternatief is voor auto of vliegtuig. Een busfan reist zorgeloos in alle comfort.

Je gaat op reis en zoekt kwalitatief vervoer, dan is de zijn onze luxueuze touringcars zeker een meerwaarde. De luxe-autocar is zowel geschikt voor lange-afstandsreizen als voor je evenementen. Onze moderne touringcars hebben een capaciteit van 30 tot 61 plaatsen.

Klik hier voor een offerte

Busverhuur voor elke bestemming

De luxe aan boord van onze touringcars is op veel punten te vergelijken met en misschien wel beter dan die op commerciële vliegtuigen. Er is veel beenruimte en elke zetel is uitgerust met een verstelbare voetsteun. De rugleuning van de zetels is verstelbaar en de zetels kunnen zelfs naar de middengang toe geschoven worden. Zo heeft elke passagier zeker voldoende plaats en geniet je comfortabel van de rit.

Verder is de touringcar voorzien van klaptafeltjes, airconditioning en persoonlijke leeslampjes voor elke passagier. Er is een toilet aanwezig, twee tv-schermen waarop dvd’s kunnen afgespeeld worden en een stereo-installatie met cd-speler en/of usb-aansluiting. Je kan op aanvraag ook gekoelde dranken verkrijgen want er is een koelkast aanwezig. In sommige voertuigen is zelfs een koffiemachine aanwezig. Vraag dit na bij de offerte-aanvraag.

 

Geen enkele bestemming is te ver voor ons. Of je reis nu één dag of een volledige maand duurt, onze touringcar is altijd een goed idee. Onze professionele chauffeurs maken je busreis compleet. In onze comfortabele bussen reis je in alle comfort en geniet je al van bij het opstappen op de bus. Zo kom je ontspannen en uitgerust aan op je bestemming.

 

Overal in België een bus 

Keolis is met meer dan 40 filialen aanwezig in heel België, waardoor we je overal het beste vervoer kunnen aanbieden. Enkele filialen van Keolis in Vlaanderen zijn onder andere Gino Tours, Eltebe, Reizen Joye, Heyerick en Bus4You. In Brussel heeft Keolis een filiaal met Eurobussing Brussels. Alle filialen kan je hier vinden. 

Aanhangwagen
Wanneer er veel materiaal mee moet op reis, kan de bagageruimte van onze voertuigen uitgebreid worden met een aanhangwagen. Ook skimateriaal, (elektrische) fietsen, rolwagens of extra bagage kunt u zo meebrengen. Voor fiets- of skireizen, bos- of zeeklassen en reizen met grote groepen kan een aanhangwagen nuttig zijn.

In onze fietsaanhangwagens kunnen tot 40 koersfietsen geplaatst worden. Gewone of elektrische fietsen kunnen ook op deze manier vervoerd worden.

Copyright © 2021 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision