Autocar huren
Autocar huren
Op zoek naar een vervoer voor je daguitstap of meerdaagse reis? Ontdek onze mogelijkheden.
Keolis Charter
Covid-19: Charter voor veilig personenvervoer
Kom werken bij Keolis
Ontdek onze mogelijkheden!
VIP
departement
Complete programma's op maat.
Georganiseerde
reizen
Een trip op maat in binnen- en buitenland? Keolis Travel helpt je graag.
Er even tussenuit?
Er is zoveel meer te ontdekken!
Bezoek de mooiste steden in de Benelux.
New mobility
Ontdek onze slimme en vooruitstrevende mobiliteitsoplossingen.
Offerte autocar
Offerte 
Autocar
Je bent op zoek naar een kwaliteitsvolle manier om te reizen tegen een scherpe prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het meest geschikte vervoer.
Rock Werchter
Ontdek onze reizen
News Keolis
Shuttle naar vaccinatiecentrum
VIDEOS
à propos de KEOLIS

Keolis is de grootste private operator in België in het bezoldigde personenvervoer over de weg. Zoek je busvervoer voor een groepsreis, of wil je een bus huren voor een schoolreis of een uitstap, dan ben je bij Keolis aan het juiste adres. Voor kwalitatief, maar goedkoop busvervoer is onze busmaatschappij de ideale partner.

Dankzij de verschillende filialen van ons vervoersbedrijf zijn we verspreid over het hele grondgebied, van de zee tot in de Ardennen, waardoor we je telkens de voordeligste reis kunnen aanbieden. Keolis heeft onder andere vestigingen in Jabbeke (busverhuur Gino Tours & Eltebe), Zulte (busverhuur Heyerick), Geraardsbergen (busverhuur Bus4You) en Brussel (busverhuur Eurobussing Brussels) maar ook in Wallonië is Keolis het ideale busbedrijf voor het huren van een touringcar.

Dankzij ons ruime aanbod aan touringcars en autobussen bieden wij je telkens de meest passende oplossing voor je schoolreis of bedrijfsuitstap. 

Keolis verzorgt ook heel wat diensten voor de openbare vervoersdiensten De Lijn en TEC. Bovendien kunnen wij ook je groepsreis van begin tot einde voorbereiden. Keolis Travel en Brussels City Tours helpen je je droomreis waar te maken.

Copyright © 2021 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision