Autocar huren
Autocar huren
Op zoek naar een vervoer voor uw daguitstap of meerdaagse reis? Ontdek onze mogelijkheden.
Groepsreizen in België
Wij maken uw reis in België onvergetelijk. Bezoek de website van De Boeck Incoming.
Buitenlandse groepsreizen
Een trip op maat naar het buitenland? Ramoudt Tours helpt u graag.
Behaal gratis je rijbewijs D
Ontdek onze mogelijkheden!
VIP
departement
Complete programma's op maat.
ELEKTRISCHE
VOERTUIGEN
Openbaar vervoer
Keolis is in België zeer actief in het geregeld openbaar vervoer. Heel wat lijndiensten voor De Lijn worden door Keolis uitgebaat.
Citytrip 
Benelux
Bezoek de mooiste steden in de Benelux met onze stedenspecialist Brussels City Tours.
Schoolvervoer
Offerte autocar
Offerte 
Autocar
U bent op zoek naar een kwaliteitsvolle manier om te reizen tegen een scherpe prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het meest geschikte vervoer voor u.
eventshuttle
Boek de kerstshuttle
Kerstmarkten in o.a. Parijs, Düsseldorf, Keulen, Hasselt; musicals 40-45 en Daens; NUTS-festival in Bastogne. Boek je ticket online!
Taxi
Liège
News Keolis
KeoRide - Transport on demand
VIDEOS
à propos de KEOLIS

Keolis is de grootste private operator in België in het bezoldigde personenvervoer. U zoekt busvervoer voor een groepsreis, of u wilt een bus huren voor een schoolreis of een uitstap, dan bent u bij Keolis aan het juiste adres. Voor kwalitatief, maar goedkoop busvervoer is onze busmaatschappij de ideale partner.

Dankzij de 43 filialen van ons vervoersbedrijf zijn we verspreid over het hele grondgebied, van de zee tot in de Ardennen, waardoor we u telkens de goedkoopste reis kunnen aanbieden. Keolis heeft onder andere vestigingen in Jabbeke (Gino Tours & Eltebe), Zulte (Heyerick), Halle (Flanders Bus), Kortenberg (Staca), Edegem (Trimi) en Geraardsbergen (Bus4You) maar ook in Wallonië is Keolis het ideale busbedrijf voor het huren van een touringcar.

Dankzij ons ruime aanbod aan autocars en autobussen bieden wij u telkens de meest passende oplossing voor uw schoolreis of bedrijfsuitstap. Op zoek naar een minibus of toch liever een grote autocar? Of wat denkt u van een heuse VIP-bus? Wist u dat u zelfs de spelersbus van een voetbalclub uit eerste klasse kan huren?

Naast het verhuren van bussen en autocars beschikt Keolis in België ook over taxi’s in de regio Luik via Taxis Melkior en verzorgt Keolis heel wat diensten voor de openbare vervoersdiensten De Lijn en TEC. Wij kunnen ook uw groepsreis van begin tot einde voorbereiden. Ramoudt Tours, De Boeck Incoming en Brussels City Tours staan voor u paraat om uw droomreis voor u uit te werken.

Copyright © 2019 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision