Autocar huren
Autocar huren
Op zoek naar een autocar of bus voor uw uitstapje, dagtrip of meerdaagse reis? Ontdek onze mogelijkheden en voertuigen of vraag meteen een offerte aan.
Groepsreizen in België
Wij maken uw reis in België onvergetelijk. Bezoek de website van De Boeck Incoming.
Buitenlandse groepsreizen
Een trip op maat naar het buitenland? Ramoudt Tours helpt u graag.
VIP
departement
Complete programma's op maat.
ELEKTRISCHE
VOERTUIGEN
OUIBUS
Brugge-Rijsel
Brussel-Rijsel
Brussel-Parijs
Leerlingen
vervoer
• Schoolvervoer
• Verhuur van bus en autocar
Openbaar vervoer
Keolis is in België zeer actief in het geregeld openbaar vervoer. Heel wat lijndiensten voor De Lijn worden door Keolis uitgebaat.
Citytrip 
Benelux
Bezoek de mooiste steden in de Benelux met onze stedenspecialist Brussels City Tours.
Offerte autocar
Offerte
Autocar
U bent op zoek naar een kwaliteitsvolle manier om te reizen tegen een scherpe prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken het meest geschikte vervoer voor u.
Onderhoud
Herstellingen, wisselstukken, onderhoud … Dankzij een ervaren team van carrossiers en mecaniciens levert Keolis allerhande diensten voor bussen en autocars.
Taxi
Liège
News Keolis
Negen nieuwe filialen ISO39001 gecertificeerd
NEWS
News Keolis
Women talk work
VIDEOS
à propos de KEOLIS

Keolis is de grootste private operator in België in het bezoldigde personenvervoer. Bent u op zoek naar een moderne autocar voor een rondrit in Europa, of wilt u een bus huren voor een schoolreis of een uitstap naar Brussel, Brugge, Gent of een andere stad, dan bent u bij Keolis aan het juiste adres. Voor kwalitatief, maar goedkoop busvervoer is onze busmaatschappij de ideale partner.

Dankzij de 43 filialen van ons vervoersbedrijf zijn we verspreid over het hele grondgebied, van de zee tot in de Ardennen, waardoor we u telkens de goedkoopste reis kunnen aanbieden. Keolis heeft onder andere vestigingen in Jabbeke (regio Brugge), Zulte (regio Gent en Waregem), Halle (regio Brussel), Kortenberg (regio Leuven), Edegem (regio Antwerpen), maar ook in Wallonië is Keolis het ideale busbedrijf voor het huren van een touringcar.

Dankzij ons ruime aanbod aan autocars en autobussen bieden wij u telkens de meest passende oplossing voor uw schoolreis of bedrijfsuitstap. Op zoek naar een minibus of toch liever een grote autocar? Of wat denkt u van een heuse VIP-bus? Wist u dat u zelfs de spelersbus van een voetbalclub uit eerste klasse kan huren?

Naast het verhuren van bussen en autocars beschikt Keolis in België ook over taxi’s in de regio Luik via Taxis Melkior en verzorgt Keolis heel wat diensten voor de openbare vervoersdiensten De Lijn en TEC. Wij kunnen ook uw groepsreis van begin tot einde voorbereiden. Ramoudt Tours, De Boeck Incoming en Brussels City Tours staan voor u paraat om uw droomreis voor u uit te werken.

Copyright © 2018 Keolis Belgium All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision