Reizen als VIP, reizen in stijl

06/11/2019

More ways, more life, more style

Onze VIP-medewerkers bij Keolis stellen u met plezier een compleet uitgewerkt VIP-programma op maat voor, inclusief vergaderplaatsen, restaurant, hotel, bezoeken, hostessen … Contacteer hen hier.

Heeft uw bedrijf een bedrijfspresentatie of klantenseminarie op verplaatsing? U organiseert een meeting en uw klanten moeten aan de luchthaven opgepikt worden? Natuurlijk wilt u meteen een goede indruk nalaten. Dan bent u bij Keolis aan het juiste adres. Ook voor een huwelijks- of personeelsfeest is de VIP-autocar een origineel vervoersmiddel waarmee u uw gasten of werknemers zal imponeren.

Keolis beschikt over VIP-voertuigen met verschillende capaciteit:

Voor kleine groepen (tot 16 personen) is er de Mercedes Sprinter. Deze luxueuze minibus is uitgerust met lederen zetels, geblindeerde ramen, tafels, usb-aansluiting en een sky-roof. Bovendien is er wifi aanwezig. Ideaal wanneer u wil vergaderen en geen tijd wil verliezen tijdens het reizen.

Met de VIP minibus reis je in alle rust en comfort naar uw gewenste bestemming. Vraag gerust naar de extra mogelijkheden.

Grotere groepen tot 48 personen kunnen dan weer gebruik maken van de MAN Lions Coach. Naast de lederen zetels en geblindeerde ramen zijn in deze autocar twee tafels met stopcontacten voorzien, is er wifi, usb-aansluiting en satelliet-tv.

De VIP Business Class Coach beschikt over 48 zetels met een lichtgrijs lederen interieur. De coach is zwart beschilderd aan de buitenkant met subtiele belettering. 

De VIP-coach is uitgerust met:

Verstelbare rugleuning 2 digitale monitoren
Klaptafeltjes Mogelijkheid om laptop of iPad aan te sluiten op de monitoren
Leeslampjes WIFI
2 tafels voor telkens 4 personen 2 koelkasten
220V aansluiting Keukenunit met Lavazza koffiemachine
USB-poorten aan elke stoel voor het laden van smartphones Toilet
Stereo installatie met cd-speler Airco
DVD (enkel originele dvd’s!)

Bovendien beschikt Keolis over een echte Office on Wheels. Deze touringcar is letterlijk een kantoor op wielen. De Office On Wheels biedt de luxe van een kantoor, met stabiele wifi, veel persoonlijke ruimte, een ruim tafelblad, stopcontacten en een USB-poort en dranken aan boord (op aanvraag).

Verras uw klanten of uw personeel met deze uitzonderlijke voertuigen. Met de grote luxe, de uitgebreide uitrusting en het gebruiksgemak aan boord zullen uw gasten deze reis niet snel vergeten. En ook op weg zal uw passage zeker niet onopgemerkt voorbijgaan … 

Contacteer ons voor een VIP-voorstel via VIP@keolis.be.

Copyright © 2019 Keolis All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision