Per bus naar Rammstein

27/05/2019

De concertbus naar Rammstein in Oostende vertrekt vanuit 101 gemeenten. Boek je plaats op de bus via www.concertbus.be of bekijk het uurschema en adressen van de haltes via onderstaande button.

Onderstaand artikel verscheen in 2019 voor het concert te Brussel

Het concert van Rammstein is al een tijdje uitverkocht. 50.000 mensen zullen genieten van een schitterend concert in het Koning Boudewijnstadion. Maar om 50.000 mensen vlot op die ene plaats te krijgen, is het aangeraden om met collectief vervoer te reizen.

Speciaal voor dit concert van Rammstein legt Keolis in samenwerking met organisator Greenhouse Talent bussen in naar en van het Koning Boudewijnstadion. Dit is de makkelijkste & meest comfortabele manier om het concert bij te wonen.

Boek hier je plaats op de Rammstein-shuttle

In samenwerking met Greenhouse Talent leggen we met Keolis 12 buslijnen in die 48 haltes aandoen in heel het land. Het grote voordeel: de chauffeur zet jou af nabij het stadion en brengt je samen met alle andere Rammstein fans veilig terug naar huis.

Klik hier voor het uurrooster en de haltes van de buslijnen

De bussen naar Rammstein vertrekken vanuit alle provincies en zetten je af tussen 16.45 en 17.15 uur, letterlijk vervoer van Aalst tot Zelzate (of Knokke tot Bastogne) naar Brussel.

Geen filestress, geen parkeerstress, wel 100 % genieten vanaf het eerste moment van het Rammstein met de Rammstein-shuttle! Prijzen zijn afhankelijk van de opstapplaats en starten vanaf €14. Koop je tickets via www.rammstein-shuttle.be.  

Copyright © 2019 Keolis All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision