VIDEO: Nieuwe CEO voor Keolis Belgium

01/05/2018

Keolis, wereldleider in mobiliteit, heeft de benoeming van een nieuwe CEO voor Keolis Belgium aangekondigd. Stefan De Prycker gaat na een introductieperiode van drie weken per 1 mei zijn nieuwe functie vervullen.

Stefan behaalde een masterdiploma Automotive Engineering en begon zijn carrière in sales management en vervolgens bij de algemene directie van toeleveranciers in de automobielsector. Later trad hij in dienst bij Bosch waar hij Automotive Product Manager voor de Benelux was. Daarna ging hij aan de slag bij Valeo als marketing- en salesmanager. In 2010 aanvaardde Stefan de functie van Directeur België & Luxemburg bij de Europese marktleider voor distributie van elektronische goederen (MediaMarkt). 

Marc Renouprez, internationaal regionaal directeur Continental Europe: “Het verheugt ons dat Stefan bij Keolis aantreedt met een nieuwe kijk op onze activiteiten dankzij zijn onmiskenbare ervaring die hij in verschillende bedrijven heeft opgedaan. Stefan zal Keolis Belgium leiden door een snel veranderende mobiliteitsomgeving, met respect voor de huidige organisatie en haar medewerkers. Door de verandering van de structuur van het openbaar vervoer in Vlaanderen zal het bedrijf voor grote uitdagingen komen te staan. We hebben er het volste vertrouwen in dat Stefan de strategische doelstellingen zal blijven uitvoeren en zal blijven innoveren met het Belgische team”.

Redgy Deschacht, CEO ad interim, heeft de voorbije negen maanden commerciële successen geboekt: de lancering van de OUIBUS tussen Rijsel en Brugge en de elektrische minibusjes (Wandelbus) in Gent. Onder zijn toezicht kregen ook 19 Belgische filialen het ISO 39001-certificaat “Verkeersveiligheid”. Redgy Deschacht zal op 1 juni terugkeren in zijn parttime functie als Business Advisor van het Belgisch Directiecomité en zal Keolis op verschillende vlakken blijven ondersteunen.

Copyright © 2019 Keolis All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision