KeoSponsor 2019

26/05/2019

Pour le site en français, cliquez ici

KeoSponsor is terug. Het project KeoSponsor ondersteunt en bevordert het engagement van de werknemers van de Keolis groep in België in het kader van een vrijwilligerswerking. Dit jaar wordt opnieuw een projectoproep gelanceerd bij de werknemers die actief zijn als vrijwilliger bij een vereniging (vzw) die rond een project werken binnen de domeinen solidariteit, ecologie, veiligheid, sport en cultuur.

Wanneer?
De projecten moeten ingediend worden voor 31 oktober 2019 via het projectdossier dat hierboven gedownload kan worden.

Prijzen?
De prijzen die toegekend worden aan de winnende projecten bedragen tussen € 750 en € 2500. De stemming door jury en publiek vindt plaats in december.

Wie kan deelnemen?
Elke werknemer die voor één van de filialen onder Keolis Belgium, Keolis Vlaanderen of Eurobus Holding werkt en die actief is als vrijwilliger in een vereniging kan van 1 juni 2019 tot 31 oktober 2019 een dossier voor een project indienen. Een voorwaarde is dat die vereniging actief is in België op het domein veiligheid, sport, cultuur, solidariteit of ecologie.

Stemming
De projecten worden beoordeeld door een jury. Maar ook jij kan binnenkort stemmen op je favoriete projecten. Hierover volgt binnenkort meer info.

Cultuur, solidariteit, ecologie, sport en veiligheid zijn de thema’s waarvoor je een dossier kan indienen.

In 2018 kregen maar liefst acht verenigingen een financiële steun: Acolisa, Horse Academy de Hesbaye, Ladies Oudenburg, Landelijke Rijvereniging Eburonen en Ponyclub Eburoontjes, Les Compagnons Dépanneurs, Les Samaritains, Retten macht Schule en Vijverfestival kregen een bedrag van € 500 tot € 2000.

Dit jaar zullen vijf verenigingen ondersteund worden met minstens € 750. Iedereen die aan de voorwaarden voldoet kan tot 31 oktober 2019 een dossier indienen. Elk dossier wordt door een jury beoordeeld en ook jij kan je mening geven. Hou hiervoor onze website en sociale media in het oog.

Copyright © 2019 Keolis All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision