Duurzaam evenemententransport

01/01/2020

Als organisator van een festival, concert, sportwedstrijd of een beurs weet je als geen ander hoe belangrijk mobiliteit is. Onvoldoende parking, verkeerscongestie in de buurt van je event en de overlast die daarmee gepaard gaan, worden al snel verleden tijd met onze duurzame mobiliteitsoplossing: busvervoer op maat van jouw event en bezoekers. Hiervoor ontwikkelden we een online boekingstool.

Dankzij onze online boekingstool event-shuttle.be hoef je je geen zorgen meer te maken over de organisatie van een shuttledienst naar jouw evenement. 

Met ons team van Keolis Travel begeleiden wij je van A tot Z in het maken van een ecologische en duurzame vervoersdienst op maat. Wij stippelen de beste routes uit en bepalen, samen met de organisator, de gewenste opstapplaatsen.

Het event wordt vervolgens op onze website www.event-shuttle.be geplaatst. Indien gewenst creëren we een individuele pagina gericht op jouw event. Voorzie je zelf een mobiliteitsoplossing voor je muziekevenement of festival? Ook dan kunnen we je helpen bij de verkoop van vervoerstickets en plaatsen we je event op onze site www.concertbus.be.

Enkele samenwerkingen leidden al tot een succesvolle mobiliteitsoplossing:

Organiseer je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een duurzame mobiliteitsoplossing?

Copyright © 2019 Keolis All Right reserved | Privacy | Website by Flexvision